Tolga KARTAL - Okul Müdürü

1978 yılında İzmir’de doğdu. İzmir-Bornova Yeşilova İlkokulu ve Çimentaş Lisesinde okudu. 1994-1998 yılları arasında Süleyman Demirel Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu.1998 yılında ilk görev yeri olan Edirne-Keşan Orhaniye İlköğretim Okuluna Türkçe Öğretmeni olarak atandı.2004-2010 yılları arasında İzmir-Kemalpaşa Yiğitler Ortaokulunda Türkçe Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2010-2012 yılları arasında İzmir-Kemalpaşa Öğretmenevi Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. 2012-2016 yılları arasında İzmir-Kemalpaşa Örnekköy Şehit İncekara Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi Denetimi ve Planlaması Bölümünde Yüksek Lisans yaptı. 2016-2020 yılları arasında İzmir-Bornova Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 2020 yılında MEB’in açmış olduğu kurum müdürlüğü yazılı sınavında başarılı olarak İzmir-Bornova Evrenosoğlu Ortaokuluna Okul Müdürü olarak atandı ve halen bu görevini yürütmektedir. Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.