Kas

Atamızın aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde özlemle, saygıyla, minnetle andık.

Kas

Öğrencilerimizin hazırladıkları gösterilerle Cumhuriyet'imizin 100. yılını coşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuz öğrencileriyle, Cumhuriyetimizin 100. yıl hazırlıkları coşkuyla devam ediyor.

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZ

Ekm

2018'den beri iki yılda bir İstanbul'da, iki yılda bir de Anadolu illerinden birinde gerçekleşen Teknofest (Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali) bu sene İzmir'deydi. 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Çiğli Havalimanı'nda gerçekleşen Teknofest heyecanını okulumuz öğrencileriyle birlikte yaşadık.

Eyl

Özbakış dergisi deprem özel 4. sayısına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

TÜBİTAK 4006 9. BİLİM FUARI

Pandemi sebebiyle ertelenen TÜBİTAK 4006 9. Bilim Fuarı 26-27 Mayıs 2022 tarihlerinde okul bahçemizde gerçekleştirildi. Yürütücüsünün Matematik Öğretmeni  Sultan GANİOĞLU'nun olduğu fuarın açılışı Okul Müdürü Tolga KARTAL tarafından yapıldı. Okul dışından pek çok misafir tarafından ziyaret edilen fuar, öğrencilerce de  merakla incelendi. Öğrencilerin bilimsel araştırmalara özendirilmesini hedefleyen Tübitak 4006 fuarımız 27 Mayıs mesai bitimine kadar ziyarete açık kaldı. Fuarda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

Kurucu ortaklığını Matematik Öğretmenimiz Sultan GANİOĞLU'nun yaptığı "ŞEHRİMDEKİ MATEMATİK " e-twinning projemiz, 3 ayda yaptığı çalışmalarla Ulusal Destek Servisi tarafından Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Eyl

İngilizce Öğretmenimiz Alev Erdem'in yürüttüğü Self Service English e-twinning projesi kalite etiketi ile ödüllendirildi.