Şbt

Elif Naz Ballı Yüksek Atlama Küçük Kızlar İkinciliği

Samet Konuklar Küçük Erkekler Yüksek Atlama üçüncülüğü

Şbt

Ege Ordu Bölge Bando Komutanlığı, öğrenciler eşiliğinde coşkulu marşlar seslendirdi. Ardından hep birlikte İstiklal Marşı'nı okuduk.

Toplanma: 07.50 - 08.00

1. Ders: 08.00 - 08.40

2. Ders: 08.50 - 09.30

3. Ders: 09.40 - 10.20

4. Ders: 10.30 - 11.10

5. Ders: 11.20 - 12.00

6. Ders: 12.10 - 12.50

7. Ders: 13.00 - 13.40

Ock

TEKNOFEST 2024'ün Adana ilinde gerçekleştirileceği, festival kapsamında düzenlenecek teknoloji yarışmaları için başvuruların başladığı ve yarışmalara son başvuru tarihinin ise 20.02.2024 TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular başladı. Her yıl bir önceki yıla göre daha fazla yarışma kategorisinin açıldığı ve Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları olan TEKNOFEST teknoloji yarışmaları bu yıl 46 ana kategori, 117 alt kategoride düzenlenecek. Bu yıl Adana ilinde gerçekleşecek TEKNOFEST 2024  teknoloji yarışmalarına başvurular 20 Şubat 2024 tarihine kadar yapılabilecek.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında ocak ayında, Dede Korkut Hikayelerini tanıtmak amacıyla, Dede Korkut hikayelerinde geçen özlü sözleren oluşan resimli bir pano hazırlanmıştır. Bu panoyla öğrenciler, Dede Korkut hikayelerinde geçen görselleri somut olarak görmüşler, bu sözlerden öğrencilerin ders çıkarmaları ve hayatlarına yansıtmaları hedeflenmiştir.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında; öğrencilerimize, okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Çiğdem Vural ve Sosyal bilgiler öğretmeni Tamer Hocaoğlu rehberliğinde, “İzmir sanat fabrikası” gezisi düzenlenmiştir. Gezide arkeoloji, etnografya ve resim heykel müzeleri ziyaret edilmiştir.

Ock

Dönem sonu etkinliği kapsamında, Pınar GÖNEN, Senemnur TEKİN VE Saadet DELİBALCI öğretmenlerimiz tarafından götürülen öğrencilerimiz Atatürk 2 filminden çok keyif aldılar.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Evrenosoğlu Ortaokulu öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

Ara

Tarim ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nden aldığımız teşekkür belgesi okulumuzu onurlandırmıştır.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında kasım ve aralık aylarında "Yunus Emre Eserleri Pano Çalışması", "Bilen Oturur Etkinliği" (sözcüğün eş anlamını bulma) ve "Okulumuzun En İyi Afiş Cümlesini Belirleme Etkinlikleri" ile öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerini tanımalarını ve kültür taşıyıcısı olan değerlerimizi benimsemelerini sağladık.

Ara

Sergiledikleri örnek davranışlardan dolayı seçilen ayın öğrencilerini tebrik eder, örnek davranışlarının devamını dileriz.